Som en av tävlingens huvudsponsorer är det med stolthet som RestaurangAssistans presenterar Vassaste kocken 2011.
För första gången kommer uttagningstävlingar att hållas till Vassaste Kocken 2011. Vinnarna i respektive deltävling är direktkvalificerade till finalen som avgörs på Easyfairs Restaurangexpo i Stockholm den 2 februari 2011. Övriga deltagare med de bästa resultaten efter samtliga deltävlingar kommer även de att kvalificera sig till finalen.
Uttagningstävlingarna avgörs på några av Menigos höst/julmässor som går av stapeln under oktober, från Sundsvall i norr till Malmö i söder (läs mer om mässorna här). Exakt vilka mässor det blir beror på vilka delar av landet det kommer in flest anmälningar från. Anmälda deltagare kommer att i möjligaste mån att placeras i den deltävling som avgörs närmast hemorten.
Äggvispning på tid kommer att vara den inledande grenen i kvaltävlingarna. Övriga grenar blir lökhackning och majonnässlagning.
De som antas till uttagningstävlingarna skall ha med sig – egna knivar, vispar samt kockkläder. Övrigt finns på plats.
För mer information om hur kvaltävlingarna går till kontakta tävlingsansvarig Mattias de Frumerie på tfn 08 762 74 42 eller mejl m.defrumerie@restauratoren.se.
Anmäl dig här. Sista anmälningsdag är den 27 september.