Restaurang Bankomaten, Amica, i Malmö blev Årets Företagsrestaurang 2012. Kockarna Mikael Börjesson och Per Jönsson tog hem segern genom att leverera smakrik och säsongsanpassad lunchbuffé.
På andra plats kom Södertälje Stadshus, Eurest Services AB, och på tredje plats kom Restaurang e, Sodexo, Stockholm. Totalt deltog sex tvåmanslag i finalen.
Tävlingsuppgiften var att på två timmar laga upp en hälsosam, säsongsanpassad och aptitretande lunchbuffé med smakerna i fokus: En soppa, en huvudrätt, tre sorters grönt samt ett bröd.
Juryns ordförande var Fredrik Eriksson, krögare på Långbro Värdshus, och tävlingsledare var Ulrika Brydling, krögare på Brydlings på Åhléns i Stockholm.
Första priset är var sitt resestipendium på 15 000 kronor för att förkovra sig i matkulturer i andra länder.
Text från Restaurangvärlden
Bilder från RestaurangAssistans