VI FYLLER 25 ÅR I ÅR 🎉

Det är svårt att tro att det har gått ett kvarts sekel sedan vi tog våra första steg inom bemanning och rekrytering. Under dessa 25 år har vi haft förmånen att vara en del av tusentals människors karriärresor, och bidra till att företag inom hotell och restaurangbranschen haft tillgång till duktig och kompetent personal.

Vi har sett branschen förändras och utvecklas, men en sak har förblivit konstant – vår passion för att matcha rätt människor med rätt möjligheter. Det är människorna som gör den här resan så speciell – våra kunder, partners och framför allt alla fantastiska medarbetare som vi har hjälpt hitta sin plats i en dynamisk och spännande bransch. Som varje dag gör ett otroligt arbete för våra kunder och deras gäster!

Ett stort tack till alla er som har varit med på resan hittills – vi hade inte varit här utan ert förtroende och engagemang 💙

Med samma drivkraft och engagemang kommer vi fortsätta arbeta för att skapa nya möjligheter och bidra till en stark och levande besöksnäring i många år framöver.
Vi ser fram emot minst ytterligare 25 år av samarbete och framgång! 🌟