Sommaren på RestaurangAssistans

Under sommaren har vi sett en ökad efterfrågan på våra tjänster, vilket är ett bevis på det förtroende våra kunder har för oss och kvaliteten på det arbete vi utför. Vi är stolta över att ha kunnat stödja ett stort antal hotell och restauranger med kvalificerad personal under denna intensiva period.

Fokus på Utbildning och Utveckling

För att säkerställa att vi fortsätter att leverera toppkvalitet, har vi framåt flera utbildningar för vår personal. Genom att investera i fortbildning och utveckling ser vi till att vårt team är välutrustat för att möta de krav och förväntningar som våra kunder har. Vi tror på en stark höst för branschen och vill därför vara så väl förberedda som möjligt!

Tack till Vårt Team och Våra Kunder

Vi vill också ta tillfället i akt att tacka vårt fantastiska team för deras hårda arbete och engagemang, samt våra kunder för deras fortsatta stöd och förtroende. Tillsammans ser vi fram emot att fortsätta växa och utvecklas för att erbjuda den bästa servicen i branschen.

Håll utkik på vår hemsida och sociala medier för fler uppdateringar och nyheter. Vi ser fram emot hösten tillsammans med er!