Oavsett om ni behöver hjälp med att starta upp ett hotell eller restaurang erbjuder vi konsultation från start tills er verksamhet är igång och har etablerats. Vi kan stå för all personal och ledning i startfasen. Därefter, när allt är på plats, kan ni överlåtelserekrytera delar eller hela personalstyrkan om så önskas. Vi har hjälpt både hotell och restauranger vid uppstart och sett till så att inlednings- och övergångsfasen har skett smidigt och smärtfritt.
Fördelar med RestaurangAssistans som partner vid verksamhets uppstart:
Man får en partner med expertis inom alla förekommande yrkeskategorier
Man har valfri längd på inledningsfasen
Man har full flexibilitet
Man får det man efterfråga
Man kan enkelt styra personalstyrkans storlek
Behöver du hjälp med uppstartskonsultation? Klicka här
Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med den kunskapsnivå som krävs för uppdraget. Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Vi är alltid tillgängliga från 06:00 till 22:00, sju dagar i veckan, året om. Nöjd-kund-garanti lämnas på alla uppdrag.
Behöver du hjälp med personal? Klicka här
KÖK
Köksmästare
Souschefer
Kockar
Kallskänkor
Konditorer
Köksbiträden
Diskpersonal
MATSAL
F&B manager
Restaurangchefer
Hovmästare
Bartenders
Serveringspersonal
Restaurangbiträden
Frukostbiträden
Barista- och cafépersonal
HOTELL
Husfru
Arbetsledare
Rumsstäd
Turndown
Lokalvård
Houseman
Receptionschef
Hotellreceptionister
KONFERENS/EVENT
Konferenschef
Konferensvärdinnor/värdar
Entrévärdinnor/värdar
Kioskpersonal
Garderobiärer
Nattklubbspersonal
Projektledare