Uppstartskonsultation

 

Oavsett om ni behöver hjälp med att starta upp ett hotell eller restaurang erbjuder vi konsultation från start tills er verksamhet är igång och har etablerats. Vi kan stå för all personal och ledning i startfasen. Därefter, när allt är på plats, kan ni överlåtelserekrytera delar eller hela personalstyrkan om så önskas. Vi har hjälpt både hotell och restauranger vid uppstart och sett till så att inlednings- och övergångsfasen har skett smidigt och smärtfritt.

 

Fördelar med RestaurangAssistans som partner vid verksamhets uppstart:

 

Man får en partner med expertis inom alla förekommande yrkeskategorier

Man har valfri längd på inledningsfasen

Man har full flexibilitet

Man får det man efterfråga

Man kan enkelt styra personalstyrkans storlek

 

 

 

Behöver du hjälp med uppstartskonsultation? Klicka här

PERSONALKATEGORIER

Vi arbetar endast med kompetent och erfaren personal och vi tillgodoser er med den kunskapsnivå som krävs för uppdraget. Vid akut behov är det vår målsättning att ha personal på plats inom två timmar. Vi är alltid tillgängliga från 06:00 till 22:00, sju dagar i veckan, året om. Nöjd-kund-garanti lämnas på alla uppdrag.
Behöver du hjälp med personal? Klicka här

KÖK
Köksmästare
Souschefer
Kockar
Kallskänkor
Konditorer
Köksbiträden
Diskpersonal

MATSAL

F&B manager
Restaurangchefer
Hovmästare
Bartenders
Serveringspersonal
Restaurangbiträden
Frukostbiträden

Barista- och cafépersonal

HOTELL
Husfru

Arbetsledare
Rumsstäd
Turndown
Lokalvård
Houseman
Receptionschef
Hotellreceptionister

KONFERENS/EVENT
Konferenschef
Konferensvärdinnor/värdar
Entrévärdinnor/värdar
Kioskpersonal
Garderobiärer
Nattklubbspersonal
Projektledare