FÖR TRETTONDE ÅRET I RAD gick SFKKs tävling för restaurangskolor i Stockholms regionen av stapeln vecka 15 i år. Nyköpings Hotell och Restaurangskola var värd för tävlingen. Tävlingen är upplagd på så sätt att man är fyra deltagare i varje lag var av minst en tjej. Man ska laga en tre rätters meny för 25p på tre timmar utifrån en råvarukorg som SFKK bestämt. I år var det sju lag som tävlade. Det var tre intensiva dagar av glädje, nervositet och spänning. Efter hårt och intensivt arbete hade juryn kommit fram till resultatet av årets tävling. Det var lika små marginaler mellan lagen som tidigare år och spänningen i lokalen när resultatet skulle tillkännages var total. Vinnaren i år av Cup Culinaire Junior 2003 blev Nyköpings Hotell och Restaurangskola med följande motivering: Med en elegans av proffsighet har detta lag lyckats att överraska juryn på ett positivt sätt i både smak och form. Lagets meny var Förrätt: Hummersoppa med gösfiskpinne samt äppelsallad. Varmrätt: Pepparstekt kalvkotlett med tryffelpotatispuré, parmachips samt rödvinsreduktion. Dessert: Chokladfondant fylld med banantryffel, bananglass samt flamberade apelsinfiléer.
Restaurang Assistans var en av sponsorerna i årets tävling.